Letters 
Welcome to MONTENET the window with a view of MONTENEGRO
 Previous Letters:
 
2006 2005 2004 2003 2002 2001
2000
1999 1998
index of montenet
 
Profile of Montenegro
People of Montenegro
Geography of Mpntenegro
Short History of Montenegro
Montenegrin Culture
Language in Montenegro
Religions in Montenegro
Montenegrin Arts
Montenet Press Cut
Politics in Montenegro
Montenegrin Law
Montenegrin Economy
Travel to Montenegro
Sports in Montenegro
Links to ex Yugoslav Republics
East Europe and Russia
Links to Montenegrin Sites
Site Map of Montenet
Letters&Comments&Suggestions
Miscellaneous
 
Mijodrag Pupo Jovetic

Djukanoviceva izjava o izborima

Gospodin Dukanovic je u pravu jer je vlast izabrana demokratski i od nje se trazi da sluzi narodu i drzavi. Svaka vlast u svijetu se ocjenjuje po njenim uspjesima a izbori svake godine ili svakih sest mjeseci ne koristi ni narodu a ni ugledu drzave. Zato Vlada treba da odsluzi svoj mandat pa onda da narod ocijeni ko je slijedeci. Opozicija u CG-i ustvari i nije opozicija vlasti u ekonomskom smislu ona je opozicija drzavi i svemu sto je sa Crnogorskim predznakom. PzP, SNP, SL, SNS oni treba da se pomire neuspjehom i pokusaju da njihove ekonomske planove sprovedu u parlamentu a pogotovo PzP koji je prevario narod pa i mene licno na referendumu jer sada se vidi da su oni protiv Drzave, Zastave i Crnogorskog Jezika. 
Englezi sa kojima ja komuniciram, koji su ovoga ljet bili u CG-i vrlo pozitivno ocjenjuju napredak u infrastrukturi i ostalim granama privrede, sto ne znaci da je ok i nema problema. Itekako ih ima a ako ne pustimo vladu i damo joj vremena i prostora da sprovede svoje  ekonomske planove i programe kako onda da trazimo krivca i ko ce onda da odgovara za neuspjehe. Gospodo iz opozicije bolje bi bilo da pravite ekonomske programe za bolju buducnost CG i da shvatite da ovo nije 15 vijek, samo zamajavate narod za vase bolje jer vama je vagan pun, ne postoji Nebeski Narod svakome treba vagan, kuca itd a vasa teorija o Nebeskom Narodu se ne jede. 

I jos ovo, u Engleskoj svaki Poslanik (MP) ima dobra primanja i pazi na svaki penny a poslanik i vodja partije Medojevic ide na dopust tzv. holiday na Paradize Isle sto fali Crnoj Gori i Crnogorskom primorju, i ako gospodin voli CG i hoce da pomogne narodu, zasto taj novac nije potrosio u CG-i. Treba da zna opozicija da se i ja ne slazem u potpunosti sa DPS-m ali ja i ostali ljudi porijeklom iz CG  potrose svaki penny na odmoru u Crnoj Gori jer je najljepsa drzava na svijetu, a ne kao navedeni gospodin?
 Jest postovani gradjani Crne Gore imamo najljepsu drzavu na svijetu ja licno to tvrdim jer bio sam u svakoj drzavi sirom svijeta.Zato gospodo iz "opozicije" pustite vladu da radi svoj posa, ne izludujte taj jadni narod jer on je najmanje kriv sto zavadiste cijelu staru Jugu, pa ako bog da i vi dodete na red u stvari na vlast pa cemo da vidimo i oprobamo to vase dobro.
 
Pitanje cjelokupnoj gore navedenoj opoziciji; kako i zasto ocete vlast u drzavi koju ne volite i ne priznajete?

Mijodrag Pupo Jovetic

England

[Index] [Profile] [People] [Geography] [History] [Culture] [Art] [Language] [Religion] [Miscellaneous
[Site-map] [News] [Politics] [Law] [Economy] [Travel] [Sports] [Letters] [Links] [ExYu] [EE&Russia]
 Comments and suggestions are welcome and selected will be published
Copyrights©
webmaster@montenet.org
Montenet 1997
 All rights reserved.
Last updated  Jan 2006