Letters 
Welcome to MONTENET the window with a view of MONTENEGRO
 Previous Letters:
 
2001
2000
1999 1998
index of montenet
 
Profile of Montenegro
People of Montenegro
Geography of Mpntenegro
Short History of Montenegro
Montenegrin Culture
Language in Montenegro
Religions in Montenegro
Montenegrin Arts
Montenet Press Cut
Politics in Montenegro
Montenegrin Law
Montenegrin Economy
Travel to Montenegro
Sports in Montenegro
Links to ex Yugoslav Republics
East Europe and Russia
Links to Montenegrin Sites
Site Map of Montenet
Letters&Comments&Suggestions
Miscellaneous
 
N.Rajovic
U pamet se Crnogorci

Koliko na ovim stranicama tako u Crnoj Gori i sirom svijeta dje zive Crnogorci,svjedoci smo danas (sobzirom na izbore)zavjere protiv Crne Gore i svih onih njezinih istorijskih vrijednosti,drzavnih,kulturnih i nacionalnih.Nije nam ni njmanje zelja da minimiziramo ucesca to jeste ,prisutnosti velikih civilizacija koje su prisutne i koje su doprinjele da ona bude specificna-Vizantija,Rim,Otomansko carstvo i drugi .Crna Gora u koju se mnogi zaklinju i toboze sa iskazima njezinoj vjernosti a Crnogorci cije nacionalno ime ona nosi-vidji cuda!Ovih demokrata i boraca za pravnu drzavu a svi sa programom naseg nestanka kao naroda,nacije i po tome i same Crne Gore.Dje na svijetu ima da neko prima debelu platu iz drzavnog budjeta a radi svim silama na rusenju te iste drzave kroz politicke stranke -koalicije i tudje agenture.

Sve srpske stranke u Crnoj Gori su anti Crnogorske,Srpska crkva u Crnoj Gori na celu sa Ristom-Cirovim je izvor zlobe i potiranja samog naseg postojanja.Na politickoj sceni u Crnoj Gori pojavljuju se prepoznatljivi potezi koji su upereni protiv drzavne nezavisnosti  i konkretan primjer  je Hajrun Hodjic i drugi kojima je preferansa velikosrpska opcija ili bilo koja druga"veliko-opcija" iz okoline iz dva razloga,ponajvise da za mizernu platu iz Beograda obave svoj mizeran posao da Crnoj Gori uskrate put do svoje drzavne nezavisnosti.
Pogledajmo ko kritikuje CKL-Crnogorski Knjizevni List? Zasto?O da,pun je mrznje protiv onih koji nas potiru! i To zato jer nas dovedose da nam nece drugo prostati da idemo u komite !Kao nasi stari.
Gospodin Radonjic nam kazuje ali mislim da je potreba da Crnogorci sirom svijeta porade da se ujedinimo i na svim kontenentima svijeta oformimo crkvene opstine Crnogorske pravoslavne crkve !
U pamet se Crnogorci !

sa postovanjem N.Rajovic rodom iz Pjesivaca
 

[Index] [Profile] [People] [Geography] [History] [Culture] [Art] [Language] [Religion] [Miscellaneous
[Site-map] [News] [Politics]